Tren for en bedre hverdag på Os fra 295,-

Åpent for alle over 18 år

Energi treningssenter tilbyr en god treningsopplevelse med god ventilasjon og i rolige omgivelser, enten du ønsker å trene alene eller sammen med andre.

Energi trening os

Hvorfor velge Energi Treningssenter Os

Frisk luft

Vi har investert i skikkelige ventilasjonsanlegg slik at det alltid er frisk luft i lokalene våre.

God parkering

Vi har gode parkeringsmuligheter utenfor alle våre sentre.

Gratis prøvetime

Hos oss kan du prøve treningsenteret før du bestemmer deg!

Våre tjenester

Vi har alt du trenger for å komme deg i form.  Det eneste vi mangler er deg!

Personlig trener
Trenings-veiledning
Kondisjons-trening
Styrke-trening

Våre abonnementer

Finn et abonnement som passer for deg!

Standard

Tren alle dager fra 05-23

335,

– pr mnd

Uten binding

Tren alle dager 05-23

435,

– pr mnd

Formiddag / helg

Til kl 14.00 hverdag / kl 05-23 helg

295,

– pr mnd

Standard

Tren alle dager fra 05-23

335,

– pr mnd

Uten binding

Tren alle dager fra 05-23

435,

– pr mnd

Formiddag / helg

Til kl 14.00 hverdag / kl 05-23 helg

295,

– pr mnd

Ofte stilte spørsmål

Er det noe du lurer på? Finner du ikke svaret her kan du ta kontakt med oss her!

Du er hjertelig velkommen til å ta en titt og få en omvisning. Du må da komme i de tidene senteret er betjent. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål.

Du kan enten melde deg inn direkte på senteret, eller gå til menyen på hjemmesidene våre under menypunktet «bli medlem». Der finner du skjema for innmelding og valg av medlemskap. Etter innmelding vil du motta en SMS med informasjon om hvordan du oppretter avtalegiro, og beløp som skal innbetales. Avtalegiroen må godkjennes i nettbanken din. Så snart denne er aktiv vil du bli trukket for månedskostnaden som er avtalt. 

Du må være fylt 18 år for å bli medlem hos Energi Trening, men ingen øvre aldersgrense.

Med mindre annet er oppgitt, gjelder medlemskapet fra den dagen du melder deg inn. I tillegg til månedskontingenten kommer et engangsbeløp for adgangskort til senteret. Ved innmelding blir du belastet for engangsbeløp for adgangskort samt rest månedskontingent inneværende måned.

For å gjøre det enkelt for deg tilbyr vi kun et medlemskap som gir deg mulighet til å trene når du vil, og så mye du vil. Se våre abonnementer her

Senteret er betjent fra mandag-torsdag 09.00-14.00, 16.00-21.00 og fredag 09.00-14.00. Åpningstiden er fra 05.00 til 23.00. I periodene mellom betjent tid og åpningstid er senteret ubetjent. Se bemanningstider nederst på siden.

Sentrene har lyse fine garderober og dusjer med skillevegger. I tillegg har vi  sentrene låsbare skap, men du må ta med egen hengelås.

For å holde medlemsavgiften lav har vi en enkel administrasjon og ingen kostnadskrevende kundesenterløsninger. Betalingen gjøre automatisk 20/25 hver måned. Avtalegiro oppretter du selv via din nettbank. Informasjon om hvordan du enkelt dette sendes på SMS kort tid etter at du har registrert deg som medlem. Opprett avtalegiro her

Du vil få utlevert medlemskort på senteret. Dette henter du i den bemannede åpningstiden.

Ta kontakt med oss på senteret, og vi ordner nytt kort til deg. Du vil bli belastet med kr.100.-. Husk at dersom det gamle kortet dukker opp igjen vil det ikke fungere i kortleseren.

Bruk rent tøy, eksempelvis en joggebukse, shorts og t-skjorte eller lignende. Ikke tanktop. På bena har man rene treningssko beregnet for innebruk. I tillegg forventes det at du har med eget håndkle og tørker av apparatene etter bruk.

Det er et par banker som ikke er tilknyttet direkte til vår avtalegiroløsning. Dette gjelder blant annet DNB og SBanken. Du må selv ordne avtalegiro for disse i din bank.