Spørsmål og svar

Kan jeg se senteret før jeg eventuelt melder meg inn?

Du er hjertelig velkommen til å ta en titt og få en omvisning. Du må da komme i de tidene senteret er betjent.

Hvordan blir jeg medlem?

Du kan enten melde deg inn direkte på senteret, eller gå til menyen på hjemmesidene våre under menypunktet «bli medlem». Der finner du skjema for innmelding og valg av medlemskap. Etter innmelding vil du motta en SMS med informasjon om hvordan du oppretter avtalegiro, og beløp som skal innbetales. Avtalegiroen må godkjennes i nettbanken din. Så snart denne er aktiv vil du bli trukket for månedskostnaden som er avtalt.

Hvor gammel må jeg være for å bli medlem?

Du må være fylt 18 år for å bli medlem hos Energi Trening, men ingen øvre aldersgrense.

Fra når gjelder medlemskapet, og hvor mye blir jeg belastet ved innmelding?

Med mindre annet er oppgitt, gjelder medlemskapet fra den dagen du melder deg inn. I tillegg til månedskontingenten kommer et engangsbeløp for adgangskort til senteret. Ved innmelding blir du belastet for engangsbeløp for adgangskort samt rest månedskontingent inneværende måned.

Hvilke typer medlemskap tilbyr Energi Trening?

For å gjøre det enkelt for deg tilbyr vi kun et medlemskap som gir deg mulighet til å trene når du vil, og så mye du vil.

Når er senteret betjent/ubetjent?

Senteret er betjent fra mandag-torsdag 09.00-14.00, 16.00-21.00 og fredag 09.00-14.00. Åpningstiden er fra 05.00 til 23.00. I periodene mellom betjent tid og åpningstid er senteret ubetjent.

Har senteret garderober med låsbare skap?

Sentrene har lyse fine garderober og dusjer med skillevegger. I tillegg har vi  sentrene låsbare skap, men du må ta med egen hengelås.

Hvorfor er avtalegiro eneste betalingsmulighet?

For å holde medlemsavgiften lav har vi en enkel administrasjon og ingen kostnadskrevende kundesenterløsninger. Betalingen gjøre automatisk 20/25 hver måned. Avtalegiro oppretter du selv via din nettbank. Informasjon om hvordan du enkelt dette sendes på SMS kort tid etter at du har registrert deg som medlem.

Hvordan kommer jeg inn på Energi Trening?

Du vil få utlevert medlemskort på senteret. Dette henter du i den bemannede åpningstiden.

Hva gjør jeg hvis jeg mister nøkkelkortet?

Ta kontakt med oss på senteret, og vi ordner nytt kort til deg. Du vil bli belastet med kr.100.-. Husk at dersom det gamle kortet dukker opp igjen vil det ikke fungere i kortleseren.

Hva har jeg på meg når jeg skal trene?

Bruk rent tøy, eksempelvis en joggebukse, shorts og t-skjorte eller lignende. Ikke tanktop. På bena har man rene treningssko beregnet for innebruk. I tillegg forventes det at du har med eget håndkle og tørker av apparatene etter bruk.